Hey Baby

Julmusik i all ära... men just nu snurrar den här i huvudet på mig :-)

Pitbull feat. T-Pain - Hey Baby (Drop It To The Floor)


Geminiderna!

Ikväll och inatt är det stor chans att få se stjärnfall om vädret är på ens sida! Här kan du läsa om om det!

Jag har legat ute i solstolen en stund nu under kvällen.... här är det -27 grader och stjärnklart :-) Runt tio stjärnfall i olika former har jag hunnit bevittna.... och man känner sig nog aldrig så liten i universum som man gör när stjärnor faller... helt fantastiskt vackert!!

Från midnatt och framåt gryning ska det ju vara som mest... så man borde kanske trotsa kylan och gå ut och fotografera!?!En tragedi!

Ibland händer det saker som man inte riktigt vet hur man ska hantera.... just för att det händer så sällan.... tack och lov!

Igår kväll blev vår granne skjuten.... utsatt för ett regelrätt mordförsök.... och plötsligt befann vi oss mitt i ett inferno av polisbilar, blåljus, ambulanshelikopter, ambulans, krypskyttar och reportrar! Här här hittar ni en artikel om incidenten!

Jag tänker inte skriva något om händelsen.... av respekt för alla inblandade, men jag kände mig tvungen att nämna det, då vi är många som innerligt önskar att grannen ska klara sig igenom detta!  


En gammal goding!

Blev påmind om den här låten från 2000 (?) häromdagen...
en riktigt bra låt som gick varm då... och som jag har återupptäckt nu!

Spooks - Things I've Seen


Skitblomma!!

Seriöst... hur i hela hälsingland ska man sköta en julstjärna? Det kan inte finnas en människa (med ett liv) som kan hålla skiten vid liv... det är ett kvalificerat lurendrejeri av alla som säljer julstjärnor... för de är garanterat genetiskt programmerade att dö innan jultomten har landat på taket!

Antingen så ramlar bladen av... eller så krullar de ihop sig... den får inte stå för kallt... inte heller för varmt... den ska ha ett visst antal soltimmar per dag... och en ordentlig nattsömn.... och så vidare!!!

Vad ska jag göra.... ta en promenad med blomman.... ge den en näve värktabletter.... sätta den bredvid mig i soffan när jag tittar på tv.... bädda ner den bredvid mig i sängen.... ge den dropp.... stå på ett ben och ropa kuckelikuuu liksom.... va?? Jävla skitblomma!!

Nästa år ska jag fan rita en julstjärna istället.... för de i plast lär ju också dö!!

Gillart!!

En riktigt bra låt från Rihannas senaste album!

Rihanna - Man DownVi har fyndat!

Jag har alltid velat ha ett piano... men aldrig riktigt haft plats för ett... förrän nu! Vi har fyndat på Blocket... ett jättefint och välvårdat Yamaha-piano från åttiotalet med tillhörande pall.... som bara har haft en ägare som har pedantskött det. Han hade till och med kvar kvittot på 23 000 riksdaler som han hade betalat för det när det begav sig... och nu skänkte han bort det!!! Fatta vilket fynd.... vi behöver inte ens stämma pianot! Hallelujah!!

Så nu ska jag damma av mina gamla pianokunskaper och börja motionera fingrarna igen.... just nu försöker jag lära mig "Gläns över sjö och strand"... men eftersom jag har minne som en guldfisk så går det väldigt lånsamt.... så himla jobbigt.... jag skulle ju helst av allt bara vilja vakna imorgon och vara en fullärd konsertpianist.

Skethövve!!

Ja, nu tänker jag faktiskt gnälla... och sen får det vara bra!

Alltså varje gång jag ska göra någonting roligt, typ gå på fest eller något annat som jag ser fram emot, så får jag migrän.... iallafall i nio fall av tio.... och det gör mig otroligt bitter! Anfallen blir dessutom bara värre och värre, och håller i sig längre och längre.

I lördags var jag på Carros 30års partaj.... som jag verkligen hade sett fram emot.... och som det var riktigt trevligt att vara på.... ända till klockan halv tio på kvällen då det var dags för migrän. Inga tabletter hjälpte... och de sista jag tog kom upp lika fort som de åkte ner... och så hade jag ont hela natten.... skitkul.... eller näe! Som om det inte var nog, så fick jag feber och har nu någon form av förkylning som ligger och pyr i bihålorna.... så jag tycker väldigt synd om mig själv just nu.... eftersom ingen annan gör det.

Jag ska nog starta en facebookgrupp som heter "DetärfaktisktjävligtsyndomSatujustnu".... sååå synd är det faktiskt om mig!

RSS 2.0