Draghund my ass!

Seriöst... Enzo är en surpuppa! Vadå draghund... näe... när han ska dra så sitter han på arslet och vägrar röra sig... och surar gör han också... trots en näve Frolic i närheten av nosen! Han kunde ta Frolicen om man tryckte in den i mungipan... men rörde sig gjorde han minsann inte. Tur för honom att han är så söt!!

Parasiter hit och parasiter dit!

Å cryptosporidium, du har varit väldigt dum
du vandrar från brunn till brunn, och hamnar i var mans mun!
Du är på varenda tapet, iallafall hos de som sket
du är en utmärkt diet, det är nu nog många som vet
å cryptosporidium, du har varit väldigt dum
du har gjort kommunen stum, de har just nu inget hum!

Ja det har väl inte undgått någon att alla med kommunalt vatten i Östersund har lite problem! Vi har inte kommunalt vatten här ute i skogen... och hoppas att alla parasiter håller sig i stan ;-)


Bajskorv!!

Vet ni... jag tror att jag har lite tourettes... faktiskt! Det kan vara mycket också... eller mycket lite.... eller lite mycket.... eller är jag bara störd??

Jaja... det är mycket nu...

Herr Nilsson

Vi har en stallkatt som egentligen tillhör grannarna.... men som även patrullerar i vårt stall.... Herr Nilsson heter han. Det är en helt underbar katt som är otroligt tacksam för all sorts uppmärksamhet... eller njae, kanske inte från hundarna och andra katter... men från oss andra iallafall. Han kryper gärna upp i knät och trampar och spinner... och man kan i princip slå knut på honom utan att han blir sur.

Alltid när man går till stallet så kommer han och håller en sällskap... precis så som det ska vara :-)

Häromdagen fixade vi iordning boxdörren till lillans shettis Lizzan... så hon ska kunna titta över dörren... och då var givetvis Herr Nilsson där och skulle hjälpa till. Lizzan är en väldigt sällskaplig och nyfiken liten fröken, så hon var väldigt intresserad av vad vi höll på med, och kom gärna fram och nosade mig i ansiktet! Hade hon kunnat så skulle hon säkert krupit upp i mitt knä tillsammans med Herr Nilsson.Sötnosar :-)


Ema!

Igår satt jag och kollade på MTV European Music Awards... och blev helt ställd när jag såg Miley Cyrus uppträda! Inte bara för att hon har blivit i princip vuxen, utan för hur jävla bra hon var!! Alltså fatta vilken duktig tjej... och låten var ju skitbra!

Miley Cyrus - Who Owns My Heart


Så jävla bra!

Jag har den här låten på repeat inne i huvudet...

Maroon 5 - No Curtain Call....men den påminner mycket om en annan riktigt bra låt....
speciellt i början och slutet!


Coldplay - Violet Hill
Ååååh... en av mina favoritkillar är med i videon.... Milo Ventimiglia...
....så jävla snygg!!


Haha...

....Eva Longoria har skaffat sig en ny karriär :-)
Doris aj äm!!

Jag har blivit senil såhär på ålderns höst... för jag har letat, och letat, och letat igen, efter ett nagellack som jag köpte i somras.... men det är som bortblåst!!

Jag är hundra procent säker på att jag hade det i skåpet vid sängen... men näe!! Inte hittar jag det på de tvåhundra andra ställena som jag kan tänka mig att jag har lagt det heller! Ja, alltså jag kan ju köpa ett nytt... det går jag inte i konkurs av... men ändå... så jävla störande!!


A Kodak moment!!

Enzo gillar mat!!Han fyller för övrigt ett år idag :-)


Skidliften

Vi har ju en skidbacke här i byn som drivs idéellt... och på vintrarna är det guld värt när man har barn. Därför har vi försökt engagera oss i arbetet med att rusta upp skidstugan och allt därtill! Så vissa helger har gubbarna snickrat och vi brudar fixat med fika och grillning, för att allt ska vara ordnat lagom till snön ligger djup!

Det är väldigt trevligt när vi är många där borta... alla vuxna, ungar, gamlingar och hundar :-) Speciellt hundarna tycker att det är roligt att kunna springa lösa och leka med varandra. Sen att det ramlar ner en och annan korvbit när det grillas gör ju inte saken sämre ;-)

Ja... det blir ju en massa kort på Smilla!!
Men vad ljust det är...Här nedanför har ni Wilma... som är svärföräldrarnas hund!Sist men inte minst har vi själva skidliften........och allt vi behöver nu är en rejäl dos med snö :-)


Månsken

När jag var ute med hundarna en tidig morgon var det så otroligt vackert ute....
en stor måne och helt magiska färger på himlavalvet!
RSS 2.0