Welcome to the Rileys

Vi såg en film i lördags som heter Welcome to the Rileys, och det var faktiskt en av de bästa filmerna jag har sett på länge.Se den!


Min Cupcake

Jag har köpt mig en cykel, vilket jag inte har gjort sen forntiden. En Monark Karin blev det... The Cupcake Edition. Cyklar är enligt mig ganska tråkiga, fula och dyra... men de drar ju mindre bensin än min BMW... och har jag tur så kanske jag kan bli av med lite fläsk på köpet. Ironiskt nog så är det ett muffinsrecept på sadeln :-)

Min cykel är rolig och fin... och den har ett överkomligt pris :-)


Trädgårdsarkitekt

Helgen har tillbringats i trädgården, vilket var akut. Jag är ju inte den som har gröna fingrar direkt, men jag kan ju rensa rabatter... eller jag gör det... även fast jag inte alltid vet vad som är ogräs eller blomster. Lite har jag ju koll på iallafall, som påskliljor, pioner och vallmo, som faktiskt växer i rabatten bakom huset.

Jag har även rensat runt rabarberna, och runt syrenbusken.... så nu hoppas jag på stora rabarber som jag kan göra paj av... och fina syrener att titta på.

Jag fick sällskap av en humlaÄven i år odlar vi kat(t)Ogräs eller inte? Vem vet... inte jag!Här nedan har vi iallafall en pion, en av mina favoritblommorPåskliljor... som jag inte är så förtjust i egentligenVallmo... som man kan göra knark av... vilket vi inte ska göra!Nu ska jag försöka ta mig upp ur soffan och gråta mig till sömns av all värk i min gamla kropp! Eventuellt ska jag smörja in min bakdel med bedövningssalva då jag lyckats parkera mitt arsele på brännässlor vid två tillfällen. Det är inget jag rekommenderar er att prova... för det är otäckt, bränner och kliar. En fullkomligt meningslös växt!


Lite annorlunda kombo

När någon säger ordet ved, så dyker genast ordet porr upp i mitt huvud. Nu är jag ju inte riktigt så störd att jag har kommit på det själv.... utan det är faktiskt något som har fastnat på grund av denna något innovativa företagsidé!

Japp... när du behöver stock!


Lalalallalalalaaaa...

....I don't speak your language oooooh noooo.... är en bit av texten till en av låtarna på Lady Gagas nya album, som vi med Spotify Premium har fått äran att lyssna på några dagar innan skivsläppet :-) Låten jag går runt och nynnar på jämt och ständigt heter Americano och har ett otroligt trallvänligt sound... som vanligt med Gagas musik. Den här låten kommer att gå varm på min spelningslista under sommaren.... tillsammans med en massa andra bra låtar!
Skulle ni få för er att leta efter låten på YouTube så kan ni lägga ner....
det är bara massa annan skit....
just den här låten verkar inte finnas än....
även om det står att det är den...
men det är det inte...
så ni vet ;-)


Ute i solen...

...med Enzo och Smilla.
Bjorska...

...som ska bli till ved!


RSS 2.0