Köket

Nej, det är ingen inredningsblogg, även om man skulle kunna tro det!! Iallafall så är köket inte heller klart, men jag lägger in lite bilder ändå. Det saknas kakel, lister, fönsterfoder och belysning (varav det sistnämnda bara finns i spisfläkten och i lamporna i fönstret än så länge).

Golvet är något av ett gissel... för vaxbehandlingen som vi köpte och lade över golvfärgen sitter inte ordentligt.... så minsta lilla sandkorn gör enorma repor... så för tillfället har vi lite diskussioner med XL-Fresks om hur de har tänkt åtgärda problemet. Då det var de som rekommenderade färgen och vaxbehandlingen ihop, och färgtillverkaren inte vill kännas vid några somhelst fel i sitt sortiment, så är det XL som får fixa det! Givetvis har de försökt krångla sig ur sitt lilla dilemma, men det kan de fetglömma.

Hade det varit ett billigt golv, eller en billig färg, som man inte hade rådfrågat om, hade man ju kunnat gilla läget... men då vi bestämde oss för att det var värt att lägga extra pengar på ett slitstarkt golv, för att det är just ett kök, så känns det inte okej att det bara blir skit av det!!

Nåväl... här kommer det lite bilder iallafall :-)

Detta rum är nog det som vi har gjort om mest i hela huset!


Kommentarer
Postat av: Qilaq

Ja de är nog mest för kastreringen som han är så snäll och mass socialiseringen av hundar på hunddagiset haha!

De enda han kan bli lite småsur och muttra över de är om han har ben och en annan hund kommer nära, då kastar han sig över benet, men bättre så än att kasta sig på den andra hunden ;)Ja Qilaq älskar ju andra hundar av samma ras/liknande typ Huskys också! han blir alldeles till sig :P Så han skulle nog bli glad av att se Enzo, sen har vi märkt att iallafall Jossan känner av när de är någon ur hennes kull/mamma! :)

2010-10-15 @ 16:26:26
URL: http://eahunddagis.blogg.se/
Postat av: Carro

Sååå snyggt! Ja inte faan ska ni ge er angående golvet.. Håller på er!

2010-10-15 @ 16:43:04
URL: http://zaracaroline.blogg.se/
Postat av: Ingrid T

Det blir verkligen supersnyggt ! Kan man få leja dig att göra en homemakeover ;)

2010-10-15 @ 17:25:04
Postat av: Qilaq

Hahaha! Det är tack vare nanuq &Maya som vi har Q idag, blev helt kär rasen efter att ha träffat dem :)Åh, så fint! Gillar din "stil" på inredningen.. själva är vi inte riktigt klara med vår lägenhet men funderar starkt på att köpa oss ett hus så vi kan ha hundgård till Qilaq.. tror iofs att han hellre är inne men vi behöver lite större än vår trea med alla våra hundar! ;)

2010-10-15 @ 19:35:25
URL: http://eahunddagis.blogg.se/
Postat av: Petra

Scheeeeta-snyggt!! Får jag bo i ditt kök??? :)

2010-10-16 @ 06:19:36
URL: http://iconfess.blogg.se/
Postat av: Titti

Nice! Vilken tur att jag sa senast igår att svarta vitvaror är det som är "inne" nu, när det rostfria är så fult! Och sovrummet är en vacker dröm!

2010-10-16 @ 16:04:45
Postat av: Carro

Hahaha, japp klart vi är Satu ;) Ja det är snyggt med nåt mörkt som bryter av och eftersom vi redan hade mörkbruna stockar på övervåningen så ville jag inte blanda in nån annan färg... var ju inne på svart ett tag men det får nog bli så här ;)

2010-10-16 @ 23:07:03
URL: http://zaracaroline.blogg.se/
Postat av: eahunddagis

Kan bara hålla med, dem är grymt snygga! Har en kompis som har en "amstaff" som ser ut som Daddy, extremt brett huvud &musklig! :)

2010-10-19 @ 10:19:29
URL: http://eahunddagis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0