Herr Nilsson

Vi har en stallkatt som egentligen tillhör grannarna.... men som även patrullerar i vårt stall.... Herr Nilsson heter han. Det är en helt underbar katt som är otroligt tacksam för all sorts uppmärksamhet... eller njae, kanske inte från hundarna och andra katter... men från oss andra iallafall. Han kryper gärna upp i knät och trampar och spinner... och man kan i princip slå knut på honom utan att han blir sur.

Alltid när man går till stallet så kommer han och håller en sällskap... precis så som det ska vara :-)

Häromdagen fixade vi iordning boxdörren till lillans shettis Lizzan... så hon ska kunna titta över dörren... och då var givetvis Herr Nilsson där och skulle hjälpa till. Lizzan är en väldigt sällskaplig och nyfiken liten fröken, så hon var väldigt intresserad av vad vi höll på med, och kom gärna fram och nosade mig i ansiktet! Hade hon kunnat så skulle hon säkert krupit upp i mitt knä tillsammans med Herr Nilsson.Sötnosar :-)


Kommentarer
Postat av: Carro

Va sött =)

Det vart även kanon med boxdörren ju! Ska lägga ut bilder på bordet och stolarna... vart skeeetabra!

2010-11-12 @ 08:29:06
URL: http://zaracaroline.blogg.se/
Postat av: Rebecca Jonsson

Åh, vad gulligt! Jag tittar lite på din blogg i bland och du verkar ha det så mysigt! Vågat att åka upp till Norrland och bosätta dig! Kram Rebecca

2010-11-26 @ 08:28:18
Postat av: S@tu

Vad roligt att du kikar in här Rebecca :-) Vi har det väldigt mysigt här... friskt vågat och mycket vunnet liksom! Det är faktiskt det bästa beslutet som vi har tagit att flytta hit. Kramkram!

2010-11-26 @ 18:12:31
URL: http://satusliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0