Konst

Jag har alltid varit konstintresserad, och det finns en konstnär som jag tycker är helt fantastisk (ja, det finns ju fler än en, men nu fokuserar vi på en av dem) och han heter Leonid Afremov. Hans tavlor är helt fantastiska, fyllda med mycket känsla och sprakande färger... underbart!

Tänk om jag kunde få ha ett galleri med bara hans tavlor... vilken dröm! Här under har jag lagt in några exempel på tavlor som jag tycker om... ja, jag skulle kunnat lägga upp typ hundra till, men det känns lite överdrivet ;-)
 


Klicka på bilderna för att få upp dem i större format.


Här hittar du mer om intresse finns:


http://www.afremov.com/shop.php?name=Afremov&user_id=100001


Kommentarer
Postat av: Carro

Skitläckra ju... tänk va snyggt mot vita väggar! Skulle absolut också kunna tänka mig ett par sådana!Ja mattorna var som helt gjorda för dynan... dynan var exakt lika breda som mattorna... så dom satt som en smäck! Bara att åka på ngn loppis och tjacka två och måla och klä om ;)

2011-12-12 @ 19:09:54
URL: http://www.carolinewall.se
Postat av: Therese

Men shit! De är alldeles underbara!!!

2011-12-12 @ 21:58:50
URL: http://theresan.wordpress.com
Postat av: S@tu

Ja, jag är fullkomligt förälskad i hans tavlor... det känns nästan som om att han målar tavlorna åt mig... han är ett geni! Att kunna måla en känsla och verkligen kunna förmedla den på så många nivåer är skickligt... och att tavlorna även är galet vackra att titta på rent estetiskt är helt otroligt. Det är perfektion enligt mig :-)

2011-12-12 @ 23:31:06
URL: http://satusliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0