Matrummet

Innan jul fixade vi färdigt vårt matrum så att vi skulle kunna fira jul utan att behöva trängas i vardagsrummet där matbordet stod förut.... och här har ni några bilder på hur det såg ut före och efter. Givetvis finns det fortfarande lite kvar inredningsmässigt.... men så här ser det ut nu :-)
Enzo

Här är bilder på bara Enzo.... som är lite lättare att fånga på bild än Smilla som springer i hundratjugo hela tiden.... alternativt sitter bredvid mig.

Lek i snön

Smilla och Enzo älskar verkligen att springa omkring i snön.... de blir helt tokiga och kan springa runt runt samma buske och jaga varandra hur länge som helst :-)Små monster... eller stora monster då!


Mångalen

Jag har gått lös med kameran igen.... och fotograferat månen.... igen.... men det är ju så himla vackert med månsken.... jag kan liksom inte hjälpa det!Ett fantastiskt människoöde

Ingen har väl missat fenomenet Ted Williams... som är en modern Askungesaga... på ett lite annorlunda vis :-) Tänk vilken genomslagskraft media har idag... när man kan gå från hemlös till världskändis på ett ögonblick.... helt fantastiskt.

Iallafall så beundrar jag denna man, för hans kamp att bli fri från alkohol och droger.... och att starta ett nytt liv trots sin ålder. Han är ett levande bevis på att det aldrig är försent att ta tag i sitt liv... och förverkliga sina drömmar!

Fullkomligt underbart!!


Stackars mamma!

Jag börjar nu inse vad jag utsatte min stackars mamma för när jag var i tonåren.... herregud!! Alltså att hon inte har ringt polisen typ varje kväll när jag inte kom hem i tid! Det är ju fullkomligt obegripligt hur jag ska klara av att hantera det faktum att min son (som fyller femton i år) ibland har svårt att passa tider.

Idag finns det ju faktiskt mobiltelefoner.... vilket är jättebra.... om någon svarar!! Det är mindre bra när jag inte får något svar.... för då går min hjärna på högvarv.... och värsta tänkbara scenario utspelas i min något livliga fantasi!! Oftast är det ond bråd död som ligger närmast till hands.... vilket innebär att jag förmodligen kommer att ha fått en hjärtinfarkt innan jag har hunnit fylla 40.

Imorgon har jag två saker att uträtta. Numero uno är att be min mor om förlåtelse för all ångest jag har orsakat henne.... och numero... eh... två är att ringa till min doktor och få utskrivet valium.... i storpack!

Arctic Cat Cup

Idag var vi iväg på tävling.... en massa snöskotrar som körde fort och hoppade omkring... typ! Det var måttligt kallt... men man överlevde ändå.

I vilket fall så var det en kass kommentator (som själv trodde att han var jätterolig) som babblade högt och tydligt utan att fundera över vad han sa.... vilket jag tyckte var otroligt oproffsigt!! Sen fanns det ju i princip ingen försäljning på plats.... ja förutom han som krängde hamburgare.... och nån som sålde hjälmar då, men man tycker ju att det kunde varit lite mer random krafs på plats. Så i det stora hela kändes det som om att man kunde legat hemma och läst en bok istället.

Jaja... helt bortkastat var det väl iofs inte, eftersom jag fick fotat lite... det är ju alltid något ;-)Tummen upp fick jag iallafall ;-)


En plats på landet...

....är ett av de tv-program som jag är riktigt förtjust i.... och det finns även "En plats i solen" och "En plats vid havet".

Program-idén är relativt enkel, det är ett par som vill köpa en fastighet, varvid programledaren letar upp ett flertal hus som är till salu, och som mer eller mindre uppfyller köparnas önskemål och budget.... och låter sedan oss tittare få följa med på visningarna av dessa hus.

Programserien är brittisk, och "landet" samt "havet" håller sig till fastigheter i Storbritannien, medan "solen" tar oss med utomlands på husjakt.

Jag vet inte exakt vad det är med dessa program som faschinerar mig.... kanske är det min ständiga jakt efter inredningsinspiration som gör dem så intressanta.... eller kanske bara ren nyfikenhet över hur andras hem ser ut... och hur de har designat sina trädgårdar!?!

Nåväl.... i vilket fall så går de på åttan.... men jag har inte riktigt koll på sändningstiderna... här kan ni se själva!God fortsättning på 2011

Jag har skickat ut julen.... och det känns faktiskt skönt.... men vad mörkt det blev! Alla stakar i fönstren och julgransljusen bidrar ju onekligen till en lite mer gemytlig stämning... men men.... jag får väl göra som alla andra år och införskaffa någon annan form av belysning till alla fönster.... eller hur var det nu igen?? Nä.... just det.... det var ju inte tanken som räknades nä.... för det kommer nog vara lika förbaskat mörkt ända fram till nästa jul!

Jamen god jul på er dårå.... och gott nytt år.... och glad påsk....
och trevlig midsommar... snart ere jul igen ;-)


RSS 2.0