Boktipset

Ninnaninnaaaninannaaaa.... eh... ja... whatever.... iallafall så tänker jag dela med mig av ett litet boktips! Det är författarinnan till boken "Djävulen bär Prada" som har kläckt ett nytt alster som heter "Diamanter är för evigt".

Nu kanske ni tänker att jag ska recensera boken... men nope... det tänker jag inte göra! Den är väl lite halvbra (alltså hon är ju ingen Paulo Coelho, det kan vi ju enas om), sådär lite lagom lättsmält... med lite romantiskt trams... om ni undrar... men anledningen till att jag köpte boken var för att jag tyckte att framsidan var så fin! Är det friskt?? Vem köper en bok för att framsidan är fin liksom.... eller finns det fler som mig??

Jag kunde helt enkelt inte låta bli... och alla andra böcker såg jättefula ut i jämförelse!


Kommentarer
Postat av: Carro

Nej förvisso.... men jag känner nog ändå att man måste tagga ner liiite granna för just nu håller jag på överallt tror jag, och jag loooovade Micke att vi skulle ta ETT rum i taget, hehe!

2010-10-13 @ 11:16:11
URL: http://zaracaroline.blogg.se/
Postat av: Carro

vad har du för mailadress??? Har haft din men vette faan vart den sprungit iväg!

2010-10-13 @ 12:00:26
URL: http://zaracaroline.blogg.se/
Postat av: Petra

Hmmm.. Alltså, liiite går man väl på omslaget när man köper en bok, men om den verkar apdålig när jag läst baksidan så skiter jag nog i att handla den och köper ett fint vykort istället. ;)

2010-10-13 @ 21:45:50
URL: http://iconfess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0